Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tavaszi őrült dizájncuccok madárcsiporgáshoz

Tavaszi őrült dizájncuccok madárcsiporgáshoz

2011. március 26. - Darqo

Kisebb-nagyobb hétvégi kihagyásokkal bár, de végre igen erősen érezteti velünk az időjárás, hogy beköszöntött a tavasz. Egyelőre még jellemzően beltéri használatra ajánlott őrült designcuccok kerülnek terítékre a madárcsiporgós március havi válogatásunkban, de ez szerencsére nem von le semmit a tavaszi hangulat, a felszabadult röhögés, némely esetben pedig a jóleső rácsodálkozás értékén. Ebben a hónapban leginkább a konyháé a főszerep, levehető fejű macival, buta arcokat készítő kenyérpirítóval és egyéb nyalánkságokkal a folytatásban.




  • Leszokóban lévő, vagy éppen cigi-és hűtőmágnesmániások számára tervezett cigicsikkmágnes.


  • Annak érdekében, hogy mindig pontosan tudjuk, hova raktuk a kulcsainkat, vásárolhatunk kakukkosóra-szerű kulcstartót, figyelemfelkeltő színű madárkával.



  • Ha kisebbségi komplexusban szenvedünk, vagy csak úgy érezzük, hogy kijár nekünk az extra figyelem, sokszor 15 perc hírnévvel, semmi pénzért ne hagyjuk ki a sajtótájékoztató-tükröt.


  • Az idén tavasszal megjelenő nyelvkanállal a gyerek burkoltan hozhatja tudomásunkra nemtetszését.


  • Némi extravaganciát csempészhetünk a családi reggelik miliőjébe, ha mostantól cipőben szervírozzuk a finom teavajat...


  • ...amit aztán a buta arcú pirítósokra kenünk, hogy éteri magasságokba emeljük a dolgos hétköznapok hangulatát.



  • Végül, de nem utolsó sorban mostantól azok vágya is teljes mértékben kielégítésre kerül, akik szeretnének megtanulni mértani pontosságú zöldségeket darabolni, pontosan úgy, ahogy azt a paprikán látták.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr742771296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása