Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ha hiányzik a billentyűzet...

Ha hiányzik a billentyűzet...

2011. március 25. - Airnold

Jómagam nem tudom átérezni a problémát, teljes qwerty-billentyűzetes telefonom van, mert nekem KELL a fizikai kontaktus; a tapifonoktól sikítófrászt kapok. Nincs gomb, ami beklattyan, maximum valami kis visszajelző rezgés van, de az nekem nem elég. Sung-Ching Chang az én emberem, ElasticPhone nevű koncepciója megoldást kínál arra az esetre, ha elfogynának az alternatívák, és kénytelen lennék érintőkijelzős készüléket venni.

Hála az isteneknek erre nem mostanában kerül sor, de jó tudni, hogy van segítség. Ezzel az elasztikus pótlékkal qwerty-billentyűzetet, hagyományos számbillentyűzetet alkothatunk, a telefon két végébe húzva pedig mobilos játékokhoz alkalmas irányítófelület készíthető. Remek, még akkor is, ha a mobilon játszás nem is tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé.

Azért felmerült bennem egy-két kérdés is. Vajon milyen anyagból kellene készülnie ennek a szerkentyűnek, hogy ennyire nyúlékony legyen, de közben merev is maradjon? Illetve ha sikerülne is megvalósítani ezt a szuperanyagot, vajon mennyibe kerülne? Ez utóbbira sajnos sejtem a választ…

Via YankoDesign

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr372769645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása