Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

CyberTeleperec - Futurisztikus mobilkoncepció Alexey Chugunnikovtól

CyberTeleperec - Futurisztikus mobilkoncepció Alexey Chugunnikovtól

2011. március 23. - Mocca

Manapság több tucatra tehető napi szinten az olyan neten landoló publikációk száma, melyeket a különböző akadémiákról, egyetemekről kikerülő friss diplomás ipari formatervezők dobnak fel valamelyik szakmai portfólió oldalra a nagy kiugrás reményében, meglepően kreatív innovációikkal – meggyőződésem – tudatosan borzolva a „gadgetérzékeny” kütyümániások idegeit...

Az orosz Alexey Chugunnikov a maga 34 évével ugyan nem számít már pályakezdőnek, hiszen egy zseniális ötletéért már 2009-ben Red Dot díjjal jutalmazták, legújabb tervét a karperec/karkötő/csuklópánt mobil koncepciót nagyon bátran oda lehetne tenni az ifjú designer-titánok legfrissebb munkái mellé, sőt!

A mindenféle haladó technikai jósággal, többek között a teljes digitális élvezetet nyújtó, irigylésre méltóan nagy tudású multimédia központtal a flexibilis, érintésérzékeny OLED nyelvvel felvértezett "cyberteleperec" szolgáltatásaival, továbbá a testreszabás rugalmasságának köszönhető hibátlan antropometriai és ergonómiai jellemzőivel, már a közeljövőben komoly vetélytársa lehet , a mobiltelefon gyártó mogulok ma még piacvezető készülékeinek!

Akár...! Akár...?

via: itechfuture.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr12763832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása