Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Celluon evoMouse

Celluon evoMouse

2011. március 22. - Airnold

A fejlődés megállíthatatlan; lassan de biztosan haladunk afelé, hogy a levegőben hadonászva irányíthatjuk a számítógépünket, mint Tom Cruise a Különvéleményben. Íme a következő lépcsőfok!

A Celluon evoMouse nem egyszerűen egy egér. Elsőre robotkutya, esetleg rádiós óra, vagy valami hasonlóan kicsi és haszontalan szerkezet; valójában egy kb. 20x20 centiméteres „touchpadet” vetít maga elé, „szemei” pedig mozgásérzékelő szenzorok. Előre betáplált mozdulatokkal irányíthatjuk, USB-n és Bluetooth-on keresztül kapcsolódhat a géphez, amin Windows 7, Vista vagy XP fut. Más oprendszerekkel nem kompatibilis, de így is lefedi a világ felét. Minimum.

Az akkumulátora két órát bír, USB kapcsolaton keresztül pedig tölthető. Az árára vonatkozó információt nem sikerült találnom, pedig egy ideje kering a neten a várható megjelenés időpontja, ami 2010 nyara. Lett volna.

És végül egy videó, amely a működést mutatja be:

Via: Celluon

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr522760722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása