Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kultúrmazsola 3.

Kultúrmazsola 3.

2011. március 20. - Darqo

A lélekmelengetően, kitavaszódóan, majd visszatéliesedően rövid hét alatt is történtek események a haverblogokon. Ha valaki lemaradt volna róluk, mi most ismét gyűjtögettünk egy nagy csokorra való posztajánlót, mert az jó lesz nektek. Kultúrmazsolázásunk harmadik állomásán ismét figyelemfelkeltő írásokkal és témákkal találkozhattok, úgyhogy semmi pénzért ne hagyjátok ki, kattintsatok át és szeressétek őket legalább annyira, mint amennyire mi is.


Ágy-asztal-tv – Amint fent, úgy lent

Egy lámpát és egy szőnyeget hoztam ma nektek (mindkettőhöz pedig egy-egy Márai-féle bölcselkedést). Ráadásul a kettőt egy térben képzelném el. Na jó, hogy az ég és a föld között is legyen valami, hoztam még egy speciális vágott virág tartót is. Tovább a bejegyzéshez.


Designpumpa – Reklám, ezek tényleg állatok...

Tovább folytatódik a Wrangler "We Are Animals" kampánya. Az új sorozatot ezúttal a párizsi Fred & Farid ügynökség tökölte ki. A Stunt című reklámbetegséghez valószínűleg pont annyi pénz kellett, mint elfojtott agresszió...Tovább a bejegyzéshez.


Gyerekszoba – Repüla, repüla...zétel

A World Wide Fred cuccaival már számtalanszor találkozhattatok a blogon, felhasznalo bloggerina mellett az én nagy kedvenceim is az ott található vicces, és néha haszontalan, ámde a mindennapi élethez nélkülözhetetlen tárgyak tömkelege. Tovább a bejegyzéshez.


Lisztesláda – Oldschool Criminals

Az ausztrál rendőrség archívumából került elő egy-néhány elég jól sikerült portré (1912-1948-ig készült fotográfiák). Bár a képek csupán archiválási célból készültek, annyira magukkal ragadóra sikeredtek, hogy jómagam sem tudtam nem végignézni az összeset. Tovább a bejegyzéshez.


Mindennapi Betevő – A cigikabát

Ennek a dzsekinek (azon felül, hogy ugye egy felsőruházat, így melegít) nem sok gyakorlati haszna van, inkább a lélektani oldalát érdemes végiggondolni. Ha a kilélegzett cigifüstöt befújod a kabátba épített két műtüdőbe, azok megtelnek a káros anyagokkal és elsötétülnek. Tovább a bejegyzéshez.


Otthon, édes – Streetart

A város öncélú agyon graffitizésének nem vagyok híve, és a tagelőket Tarlós István helyében komolyan büntetném, viszont, ha valaki a ronda környezetet mások szórakoztatására feljavítja, élhetőbbé teszi, az ellen nincs kifogásom. Tovább a bejegyzéshez.


Stilblog – Színes személyiség, zene és otthon – Harcsa Veronikánál jártunk

Erdőszéli mesebeli utcán, csilingelő madárfüttyszó kíséretében sétáltam Harcsa Veronika otthona felé. A kellemes légkör az ajtót átlépve sem illant tova, hiszen a falak között is füleknek kedves hang és szemet simogató színek fontak körbe. Tovább a bejegyzéshez.


Urbansnob – Veszíts el egy könyvet!

Nem jó dolog elveszíteni a dolgainkat, most mégis arra kérünk, veszíts el egy könyvet! Hogy miért? Hát azért, hogy más megtalálja, elolvassa, aztán ő is elveszíthesse. Tovább a bejegyzéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr32753542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása