Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szalonnázzunk mostantól dizájnosan!

Szalonnázzunk mostantól dizájnosan!

2011. március 09. - Mocca

Van egy jó hírem azoknak a velem együtt didergőknek, akiknek „mostmáraztán” végképp elegük van a hidegből, meg úgy általában a márciusi télből! Néha komolyan vicces időjós celebjeink, továbbá autentikus előrejelzések szerint is már csak hármat kell aludni és az ünnepi hosszú hétvégére beköszönt végre az igazi tavasz!

Usánka, nagykabát, kesztyű, sál hajítva jó messzire, de minimum lezsírozva a szekrény mélyére. Villámgyors váltás laza tísört-bermuda-bézbólsapka kombóra, majd a cimborákkal irány - akinek van - a kert vagy a terasz, akinek meg nincs, abban az esetben tök mindegy csak ki a természetbe, valahová az ég alá, hiszen kezdődik az egészen késő őszig nyúló garden party szezon.

Ennek örömére hoztam mutatóba néhány igazán szép szabadtéri tűzhelyet, melyeket a legendás orosz fegyvertervező Kalasnyikov gépkarabélyának nevét kölcsönvevő AK47 olasz design stúdió tervezett.

via: ak47space

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr662723642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása