Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ipari érzések örökzöldben - Underground Loft in Barcelona

Ipari érzések örökzöldben - Underground Loft in Barcelona

2011. március 08. - Mocca

Sokszor van az úgy, hogy miután eljutottunk végre fejben addig a megváltó pontig, ahol már kezdünk hinni a bennünk meglévő kreativitás és/vagy szépérzék alkotó erejében, és óvatosan megtéve az első apró lépéseket, merünk hozzányúlni közvetlen környezetünk mindennapi dolgaihoz, majd konstatálva magunkban a vizuális változások pozitív összhangját, a látottak alapján még inkább felbátorodva eljutunk/juthatunk a „DIY evolúció” következő fázisába...

Itt már magától értődő, ha görcsöktől mentesen jutunk arra az elhatározásra, hogy útjára lehet engedni fantáziánkat végérvényesen és visszavonhatatlanul. Ez az a módosult – normális esetekben és földrajzi helyeken alapként definiált – tudatállapot, ahol egyszer és mindenkorra felszabadultan tudunk szakítani a mérhetetlenül unalmas, de mégiscsak „jólbevált” régivel, hogy a helyébe valami vibrálóan izgalmas új léphessen.

Hirtelenjében ezek a gondolatok jutottak eszembe Estrella Salietti sikeres barcelonai belsőépítész-designer munkája láttán, aki egy évek óta kihasználatlanul tátongó, egykori kétszintes raktárépületet, plusz az alatta lévő garázst alakított át a korabeli ipari funkciók bevonásával abszolút „must have” kategóriába sorolható otthonná.

via: mixr

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr392721737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása