Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Future of Touchscreen

Future of Touchscreen

2011. február 27. - Mocca

Az okostelefon és tabletgyártók ma már szintre kizárólag egy amerikai cég, a Corning Inc. által gyártott speciális, extra ütés és törésálló Gorilla üveggel látják el készülékeik kijelzőit. A cég a napokban tett fel a világhálóra egy promó videót, „A Day Made of Glass” címmel, mely szerint a speciális üvegtechnológián alapuló interaktív kijelzők már a közeli jövőben életünk szerves részévé válnak. Én többször végignéztem, ajánlom figyelmébe mindenkinek, utána pedig próbáljátok megemészteni...

Bennem ugyanis felvetődött néhány szubjektív kérdés a látottak alapján. Például mitől jó az nekem, hogy a reggeli tojásrántotta készítése közben az anyósom konyhapulton megjelenő virtuális képével tudjak csicseregni, vagy okozott némi dilemmát az is, hogy szeretnék-e fogmosás közben a fürdőszobai tükrömön CNN híreket olvasni, valamint a bejövő e-mailekre válaszolgatni? Egyáltalán: akarok én ilyen hiper2.0-s „táccsszkrínes” mátrixban élni? Egyet azonban a kérdések ellenére el kell ismernem, a 3D tévé az valóban király!

via: inavate

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr422695122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása