Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Eklektikus bútorkollekció újrahasznosított anyagokból

Eklektikus bútorkollekció újrahasznosított anyagokból

2011. február 23. - Darqo

Sok normális embertársamhoz képest, belőlem mindig egyfajta viszolygást váltanak ki a régi bútorok. Talán a szaguk, talán az, hogy a fene sem tudja, hogy kifélék, mifélék, kinek a tulajdonában voltak, mit éltek meg, mit „láttak”, kinek/minek a hangulatát, energiáit vették át. Egyetlen esetben jöhetnek szóba, csak ha átestek egy jó nagy adag vérfrissítésen. A svéd designer páros, Linda és Jona Netsman bútorai ilyenek, sőt, még ilyenebbek!

Design By Leftovers elnevezésű színes bútorgyűjteményük minden darabja újrahasznosított anyagokból készült, eklektikus keveréke az antik, használt bútoroknak, hulladék anyagoknak és élénk színek kavalkádjának. A súlyos frissítéseken átesett példányok vibrálóan eredeti, inspiráló és látványos improvizációk, melyek külsejéhez mérten az áruk is az extravaganciát képviseli. Az első képen látható klasszikus Charlotte kanapé ára például 9.250 euró.

via: freshome

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr222681791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása