Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Havi őrület - Február

Havi őrület - Február

2011. február 20. - Darqo

Röpülnek a hónapok, nekünk pedig sosem kell aggódnunk amiatt, hogy esetleg nem tudjuk majd megajándékozni az olvasókat a legelvetemültebb designcuccokkal. Csak a tavasz nem akar jönni, hogy szakadna meg...A portfólióban van Rubik-agykocka, anatómiahálózsák, gumimacilámpa és hasonló vicces kütyük, úgyhogy semmi pénzért ne hagyjátok ki!


Mostantól fotóinkkal vághatjuk ketté az állatokat. Mármint az állatkák mágnesesek, összecuppantva pedig képtartóként funkcionálnak. A 4 darabos pakk 30 dollárért itt elvihető.


Mint köztudott, a macskák bárhová képesek be/elbujkálni. Shinzi Katoh 2 főre szóló macskafejű teáskészlete fiatal párok szentimentális igényeit elégítheti ki.


Anna Bormann és Selma Serman német designerek szív alakú sószóróval próbálják felhívni a figyelmünket az egészségesebb életmódra.


Az éhes szájú bögrében 18 dollárért szolgálhatjuk fel a kávét és rejthetjük el a reggelinket.


Ha már úgyis sokan pixelmániában szenvednek, miért ne használhatnának az alváshoz ehhez pontosan illő szemmaszkot? Használhatnak, 14 dollárért.


Designörültként áltörött, álösszekapcsozott porcelántányérban is szervírozhatjuk a szupét. A szettet 24 dollár ellenében tudhatjuk magunkénak.


Ceruzát is hegyezhetünk aranyos kerámiatankban 39 dollárért.


Anatómiahálózsákot természetesen a japánoktól vásárolhatunk.


A gyerek rajongana egy gumimacilámpáért, hidd el, úgyhogy semmi pénzért ne mutasd meg neki!


16 dollárért tánclépéseket is gyakorolhatunk a fürdőkádban.


Jason Freeny Rubik-agykockája az undormányos fajtából való, de ettől még el tudom képzelni, hogy hamarosan a boltok polcairól köszön majd vissza.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr92673256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása