Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

House EP - Nova Lima

House EP - Nova Lima

2011. február 03. - Mocca

Még az is előfordulhat, hogy előző nova limai villatúránk főszereplőjével, a Mountain House épületével szembeni hegyoldalra kell csak feltornázni magunkat, hogy közelebbről szemrevételezhessük a hatalmas hegykoszorú által körülölelt völgy következő épületét, a House EP szokatlan mégis elegáns struktúráját.

A Morato Arquitetura tervei alapján felhúzott hipermodern épület elsőre talán meglepő – véleményem szerint izgalmasan szép – konstrukciója tiszteletre méltóan őszintén ötvözi a gyarmatosító portugál ősök hagyományos építészeti stílusát a kortárs, helyenként merész megoldásokkal. A ház nagyvonalúan szellős, fényárban úszó belső tereivel (213nm), a medencéből is elképesztő panorámájával, valamint a második emeleti – bónusz track – privát univerzumfürkészővel együtt abszolút "must have" kategória!

Fotók: Daniel Mansur ©

Weboldal

Instagram

via: archdaily

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr802636315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása