Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A Röyksopp szereti Győry Balázst!

A Röyksopp szereti Győry Balázst!

2011. február 03. - Darqo

Nagy öröm ez a kicsi szíveknek! Sokak mellett Győry Balázs klipje is nyert a Röyksopp Senior című albumához meghirdetett nemzetközi versenyen. A Röyksopp és a Genero Tv 2010 novemberében hirdette meg versenyét, melyben legutóbbi albumának dalaihoz lehetett nevezni házi készítésű videoklippel. Győry Balázst a Fear című szám ihlette meg, amit teljes mértékben megértek, nekem is személyes kedvencem az albumról. A versenykiírásra a Facebookon talált rá, és hatfős stábjával egy hónap alatt készítette el a videót mindössze 10 ezer forintból.

A Röyksopp tagjai, Torbjørn Brundtland és Svein Berge így nyilatkozott Balázs videójáról: "Győry Balázst választottuk győztesnek. Kétértelmű alkotása választ ad az együttes versenykiírására, amelynek címe: Reakció az életre, amelyet éltél. Újra és újra eszünkbe jut, szinte kísért. A klip maga a veszély érzetét kelti a nézőben kiváló, pattogós zenei vágásaival. A cselszövés ritmusa is remekül épül fel, Balázs arra használja a zenét, hogy növelje a félelemérzetünket, ezáltal fenntartja a néző érdeklődését a hosszú szám elejétől a végéig. A klip stílusos, anélkül, hogy túldíszítetté válna, egyszerű, de hatásos maszkokkal és a korlátozott színpaletta remek használatával"

A többi nyertes videóját itt nézhetitek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr512635327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása