Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fullextrás bálnagyomor, másfél milliárdért eladó!

Fullextrás bálnagyomor, másfél milliárdért eladó!

2011. január 28. - Mocca

Remélem, nem lövök nagyon mellé amikor azt feltételezem, hogy a rendszeresen visszajáró olvasók többségében a blog egy éves történelme alatt lassan kibontakozhatott egy kép a Manzárd két bloggere, Darqo és jómagam személyiségéről vagy érdeklődési köréről, de akár szupertitkos vágyairól is.

Amennyiben ez így van, akkor nem okozhatok nagy meglepetést annak a luxus-remetelaknak a bemutatásával, amely a kanadai Brit-Kolumbia tartományban, Vancouvertől 75 mérföldre északra Whistler városa mellett, egész évben hófödte hegycsúcsok között bújik meg.

 

Napi érdekes: A helyi népek egyik legszimpatikusabb vonása, a természethez való különösen szoros kötődésük, melynek egyik legdöbbenetesebb megnyilvánulása az őket körülvevő vadon legnagyobb ragadozójával, a medvékkel kialakított, kölcsönös előnyökkel járó viszony, melynek lényege, hogy a helyi házak tulajdonosai az általában esti-éjszakai órákban elemózsia beszerző körútjukra induló mackók dolgát megkönnyítendő, egyszerűen nyitva hagyják az errefelé inkább a házon kívül található éléskamrák ajtajait, amiket így nem kell naponta/hetente javítgatni vagy cserélni a rongálások miatt.

Ez a csodálatos, minden földi jósággal és kényelemmel ellátott fullextrás „bálnagyomor” az a hely ahová gondolkodás nélkül teleportálnék, akár végleg is. Mindössze 8 és fél millió dollár kellene az álom beteljesüléséhez, merthogy ekkora az az összeg, amennyiért a kecót bárki viheti!

Fotók: Living Space Imaging

via: sothebys.ca

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr712620750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása