Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Posztmodern kísértések - Karim Rashid: nHOW Hotel, Berlin

Posztmodern kísértések - Karim Rashid: nHOW Hotel, Berlin

2011. január 26. - Mocca

Az egyiptomi származású Karim Rashid hihetetlenül megosztja a design iránt fogékony társadalmat. Egyeseknek feláll a szőr a hátán, ha meghallják nevét, azzal vádolva őt, hogy a népszerűség érdekében feladva elveit fűnek-fának eladja magát, meg egyébként is ezekkel a színesszagos megjelenéssel olyan populáris-rágógumi íze van mindennek, amihez hozzányúl. Mások – azért ők vannak többen –, és ebbe a táborba tartozom jómagam is, ódákat zengenek róla, mély tisztelettel és elismeréssel adózva eddigi munkássága előtt.

Legutóbbi munkája méltó folytatása eddigi pályafutásának, és az első, friss tapasztalatok alapján tovább gyarapíthatják a hisztérikus ellenzők, de meggyőződésem a Rashid-fanok közösségét is! A napokban nyitotta meg kapuit a designer legújabb - ugye nem kell mondanom – zseniális posztmodern kísértése, a berlini nHOW-Hotel...

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr652615151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása