Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szőrszálhasogató innováció - A gyűrűborotva

Szőrszálhasogató innováció - A gyűrűborotva

2011. január 25. - Mocca

Azt az apró mozdulatot, mint az arc vagy az áll sokszor önkéntelen végigsimítása - a nemek között nagyjából egyenlő arányban, de a mérleg nyelvét azért a pasik (!) javára billentve - naponta kb. 15-23 alkalommal tesszük meg...

Napi meglepő: Egy nemrég elvégzett brit kutatás szerint úgy tűnik, mi férfiak sokkal több időt töltünk a tükör előtt, mint hölgy társaink. A tanulmányból, amelyben 3.000 nő és férfi vett részt, kiderült, hogy a gyengébbik nem képviselői 79 percet töltenek naponta a szépítgetéssel, öltözködéssel vagy csak úgy önmaguk gusztálásával, míg a férfiak 83 percet szánnak ugyanezekre a feladatokra.

Bevallottan a férfiúi hiúság-index évek óta tartó és töretlen emelkedése ihlette meg a Qin Xiang, Qin Yin, Ge Yiyan és Sun Xinxin designerek által alkotott kínai kvartettet is,

amikor elkészítették az úton útfélen, sárkányrepülőn, talán még búvárkodás közben (?) is, tehát gyakorlatilag bárhol előkapható, majd az ujjra húzható, használat után pedig mellényzsebbe, farzsebbe csúsztatható – metroszexuális körökben ékszerként akár egész nap hordható – és persze elem nélkül működő kütyüt. A szőrszálhasogató gyűrűborotva prototípusa nem mellesleg 2010-ben kategóriájában Red Dot díjnyertes innováció is lett!

 

via: yanko design

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr952611351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása