Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

1 éves a Manzárd Café!

1 éves a Manzárd Café!

2011. január 20. - Darqo

Pontosan 1 évvel ezelőtt, a mai napon indult a Manzárd Café blog, ez pedig tökéletes alkalom az ilyenkor szokásos kis számvetésre. Ezzel a poszttal együtt pontosan 1.388 bejegyzéssel büszkélkedhetünk, melyből én 859, Mocca pedig 529 posztot írt. Elsősorban szerető Index-anyánk jóvoltából juthattunk el oda, ahol most vagyunk, úgyhogy hálás köszönettel tartozunk azért, hogy szeret minket és idáig körülbelül 110 alkalommal lehettünk a címlapon. Első alkalommal 7 nappal az indulásunk után, január 27-én kerültünk ki testbútoros írásunkkal, aztán egyre többször örülhettünk ennek a különleges megtiszteltetésnek. További statisztika érdeklődőknek a folytatásban...

A 3 legtöbb egyedi látogatót hozó cikkünknél magunk is csak pislogtunk az olvasók érdeklődésén:

Kaptunk sok-sok kommentet is, összesen 2.293 darabot, melyből a legtöbbet, 129-et a londoni street etiquette-ről szóló írásunk kapott.

Jelen pillanatig számolt oldalletöltésünk pedig elérte a 754.102-t.

Készítettünk facebook profilt, és természetesen nagy-nagy köszönetet kell mondanunk tagjainak is, hogy mostanáig 1.872 fővel büszkélkedhetünk. Sajnos viszonylag későn, de nekünk is készült like gomb a bejegyzésekhez, így a számunkra legdöbbenetesebb, leglájkoltabb 3 posztról is érdemes megemlékezni:

És persze volt sok-sok Facebook-játékunk is, ami a kezdeti döcögés után számszerűen 7-ig jutott, melyben 45 nyertes vehette át idáig a nyereményét.

Nyilván vannak nálunk szebb, jobb, nagyobb, látogatottabb, sikeresebb blogok is, de számunkra mindenképpen hatalmas öröm, amit elértünk. Mindez nem jöhetett volna létre a segítők, és persze a hálás olvasók nélkül. Óriási köszönet NEKTEK mindenért!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr642600017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása