Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Testbútor guminő helyett?

Testbútor guminő helyett?

2010. január 27. - Mocca

Elmúlni látszanak azok az idők, amikor nagyszüleink bútorának beszerzése és felújítása vagy minimál stílusú berendezések gyűjtése volt a divat?! Nem hiszem, hogy a Peter Rolfe által tervezett próbababa, ruha-és ékszer tároló, alsónemű tartó komód ötvözéséből létrejött testbútor nagy áttörést fog jelenteni a trendekben, mindenesetre érdekes ötletnek lehetünk szemtanúi.

Elgondolkodtam azon, hogy vajon ki lehet a célközönség...Megrögzött agglegények, illetve szinglik, esetleg erotomán párok? A guminők és gumiférfiak egyeduralkodására próbáltak csapást mérni? Vagy pusztán csak figyelemre áhítozott a készítő? A választ sajnos nem tudom, de lehet, hogy a kedves olvasóközönség rengeteg ötlettel vagy meglátással tud hozzájárulni az amúgy szépen kidolgozott, ámbár funkciójában megkérdőjelezhető bútordarabok jövőbeli életéhez.

Személy szerint maradok inkább a mediterrán hangulat és a minimalista stílus összemosásánál, az valahogy közelebb áll a szívemhez, mintha telepakolnám a lakást torzókkal.

 

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr791706417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása