Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mészkőálmok - Terrace Mountain House / Austin

Mészkőálmok - Terrace Mountain House / Austin

2011. január 13. - Mocca

A texasi Austin felett, a meredek Westlake Hills hegy oldalába vájták ezt a különleges, 470 négyzetméteres villát, mely nem véletlenül kapta a Terrace Mountain nevet. Az erődítményszerű megfogalmazás ne tévesszen meg senkit, az épület utcafronti síkja valóban elég masszív ahhoz, hogy megóvja lakóit a külvilág intrikáitól, abban a pillanatban viszont...

...ahogy átlépjük a küszöböt, az első sokkolónak ható másodpercekből magunkhoz térve, amikor is olyan érzés keríti hatalmába az embert, mintha a belső terek magukba szippantották volna a falakon túli dimenziókat, odabent egy egészen más életfelfogás fogad.

Az egymásba olvadó bőséges életterek lebzselése, a hatalmas nappali nagyvonalú kiterjesztése a pazar panorámát biztosító terasz, illetve az alatta kialakított medence irányába, olyan befogadó nyitottságot kölcsönöz az épületnek ami egészen páratlan. A Dick Clark Architecture magasra tette a lécet. A Terrace Mountain House a hagyományos - texasi - építési anyag, a kiváló minőségű és csak ebben az államban bányászott Lueders mészkő felhasználásával egyedülálló és hibátlan!

via: contemporist

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr982581406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása