Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ilyen lesz az új Bárka Színház

Ilyen lesz az új Bárka Színház

2011. január 11. - Mocca

A közeljövőben megújul a Bárka Színház fogadótere, lépcsőháza és a kávézó is, a terveket pedig a fiatal építészekből álló Heonlab csoport készíti. A MOME-line információi alapján megmutatjuk mi is, milyen koncepciók születtek a munka során és végül melyiket választották ki megvalósításra...

Három koncepció bemutatása után került kiválasztásra az itt látható belsőépítészeti terv, amelyet végül a Heonlab designerei (Bartha TamásGyörgy Árpád HunorSzabó Dávid) a módosításokkal és fejlesztésekkel együtt aprólékosan kidolgoztak. A ‘Tartalom’ alahangulatra épített design színei melegebbek, intenzívebbek lettek, a falemezes belső burkolat, a színészek sziluettjeit megjelenítő falfestés és a vitorlaszerű lámpaernyők pedig ehhez az alaphangulathoz lettek alakítva.

A kivitelezési munkák a májusban záródó színházi évad után kezdődnek. A magunk részéről annyit fűznénk hozzá: izgatottan várjuk az új Bárka megnyitóját!

Íme a végleges belsőépítészeti tervek a Bárka színház számára:

via: momeline

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr972576977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása