Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

IKEA hacker - Ruhatartó, vagy amit akartok

IKEA hacker - Ruhatartó, vagy amit akartok

2011. január 10. - Darqo

A ruhák szanaszét dobálása a lakásban amolyan férfidolog. Jobb esetben a szobainasra, ennek hiányában a környező bútorokra, fotelbe, székekre, legrosszabb esetben a földre. Hogy egy kis környezet- és designtudatos hozzáállást is közvetítsünk, arra ösztönözném minden hanyag férfitársamat, hogy vegyék számításba az alább közölt DIY/IKEA-hack lehetőséget. Röpke pillanatok alatt elkészíthető megoldásról van szó, és bár a poszt ikeás székek felhasználását veszi alapul, a saját design-ruhatartónkat bármilyen elfekvőben lévő székből elkészíthetjük (mint ahogy a holland designcég, a Laphoeff is teszi). Tehát:

Nem kell más hozzá, mint néhány fölösleges, darabolható szék, IKEA változatban Bertil szék, festék, ha át akarod színezni, éknek való faanyag, ha szeretnéd, hogy mozdítható legyen a ruhatartód, ragasztó, csavarok, fúró és fűrész (az eredeti leírásban körfűrész).


1. Ízlés szerint darabold számodra megfelelő méretűre a széket, majd a formára vágott éket (aminek természetesen nem muszáj pont olyan formájúnak lennie, mint a képen) ragaszd, illetve csavarozd hozzá az egykori ülőfelület aljához.


2. Ha ezzel megvagy, jöhet egy másik ék (értelemszerűen olyan méretű és formájú, amire a végén rá tudod illeszteni a széket), amit fel kell fúrni a falra olyan magasságba, hogy a tökéletesség kedvéért a szék lábai érintkezzenek a talajjal.


3. Végül illeszd rá a széket. Na ugye, hogy egyszerű!?

via: ikea hacker

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr722573884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása