Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A türcsitesó - Towel Teso by Antrax

A türcsitesó - Towel Teso by Antrax

2011. január 06. - Mocca

Gondolom nem csak a magamfajta „fürdőszobapatkány” hátán áll fel, de szó szerint a szőr, amikor egy másfél órás kellemesen elzsibbasztó, „nyakigforró” fürdő után a kádból kilépve a párától átnedvesedett, amúgy jéghideg, szinte nyálkás törölközőt kénytelen a víztől még gőzölgő testére borítani. Gyilkos élmény!

Persze ezer okos praktika ki lett már találva az ilyen vagy ehhez hasonló sokkterápiák kiküszöbölésére. A zemberiség történetének egyik legkreatívabb találmánya például - minden elfogultság nélkül - az első törölköző-radiátorok megjelenése volt.

Számtalan verziója létezik, illetve kapható ezeknek az okos szerkezeteknek, az olasz Antrax cég legújabb kollekciója viszont azért érdemel kiemelt figyelmet, mert a Towel Teso fantázianevű exkluzív szárító radiátoruk a megjelenését követően azon nyomban meg is kapta kategóriájában az Innovation Interior Awards 2011 kitüntető címet. A képek alapján nem érdemtelenül...

via: muuuz

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr782564884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása