Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Bed & breakfast train - Controversy Farm

Bed & breakfast train - Controversy Farm

2011. január 05. - Mocca

Van egy farm, valahol Hoogwoud (Hollandia) városka határát jelző tábla előtt jobbra/balra, ahol a környezettudatos szemléletmód, több tonnányi kiszanált villamos és vonat, valamint ezer kisebb és nagyobb vintage autó, frizsider, lámpa, motorkerékpár, bögre stb., illetve egy klasszikus londoni piros telefonfülke és emeletes busz elképesztő összepárosításával a vendéglátásnak valami egészen egyedi, különlegesen más értelmezést kölcsönöztek...

A Controversy Farm tulajdonosai egy olyan szórakoztató- és élményparkot hoztak kiszuperált villamos, illetve vonatkocsikból szó szerint tető alá, mely párját ritkítja. A hely szolgáltatása teljes körű, hiszen az autójával betérő vendég nem csak egy kávét vagy főtt kaját tud a nem mindennapi „restauráciában” elfogyasztani, de a négy darab meglehetősen eklektikusan berendezett vonatkocsi valamelyikében akár nyugalomra is hajthatja a fejét. A skanzen jelleget erősítik a közösségi tereket megtöltő egyéb objektumok, mint például a 40-es évekből származó lángnyelves tűzifatároló Citroën vagy a farmhoz tatozó békésen legelésző juhok, kecskék és birkák látványa.

A képre kattintva szédítően jó, 360 fokos virtuális pörgésekben lehet részed. Ki ne hagyd, mert megéri!

via: recyclart

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr162562791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása