Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Apró luxus otthonra -  Eva Solo

Apró luxus otthonra - Eva Solo

2011. január 04. - Mocca

Úgy vélem, a skandináv design trenddiktáló hatásáról felesleges túl sokat beszélni, hiszen ha másra nem, csak az itthon is a lakberendezési piac egyik legmeghatározóbb szereplőjére, az IKEA-ra gondolunk, akkor nagyjából már képben is vagyunk. A svéd bútorkereskedő mogul azonban csak a jéghegy csúcsa. Az északi népek életszemlélete, kreativitása milliónyi kisebb vagy nagyobb cégben manifesztálódott, melyek közül számtalan, ma már komoly brandként működik...

Ezek egyike a dán Eva Solo. Termékeinek 50-es évekbeli megjelenésétől fogva a különleges, egyedülálló design mellett tette le névjegyét, mely közismerten a skandináv termékekre jellemző funkcionalitással párosul, és Skandinávia legismertebb formatervezőinek - például Claus Jensen és Henrik Holbaek - műhelyeiben születnek.

Néhány igazán nem "vasedényes" műremek a kollekcióból...

 

 

amennyiben pedig otthonra is kellene néhány Eva Solo darab, itt lehet shoppingolni... 

via: evasolo.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr792560271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása