Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Domino Clock™  by Carbon Design

Domino Clock™ by Carbon Design

2010. december 15. - Mocca

Milyen is az igazán jó design? Nem egyszer tettem már fel ezt a kérdést elsősorban saját magamnak. A válasz annyira nem is bonyolult, mint amilyennek elsőre gondolnánk. Persze lehetne most is mindenféle tudományos okfejtések vagy kutatásokon nyugvó elméletek súlyos órákat felemésztő vitájába süppedni...

Ám éppen az alábbi remek példa a bizonyíték arra, hogy teljességgel fölösleges túlragozni ezt a kérdést (is). Mint ahogy a díjnyertes termékfejlesztési tanácsadó cég, a Carbon Design Group sem lihegte túl, amikor bátran és dicséretesen sallangmentesen gondolt újra egy univerzálisan zseniális készségfejlesztő játékot, a dominót. A Seattle-i cég ipari formatervezője, egyben a Domino Clock™ szülőatyja Joe Sullivan volt. Jegyezzük meg ezt a nevet! Meggyőződésem, egy új design ikon születésének szemtanúi lehetünk! Tízes skálánkon jó szívvel adjuk meg a maximális pontszámot.

via: yankodesign

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr922517381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása