Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csodás játék a Csodák Palotájával

Csodás játék a Csodák Palotájával

2010. november 22. - Darqo

Ti hisztek a csodákban? Mert mi a magunk részéről igen! Ha hisztek bennük, ha nem, idehaza akkor is van egy hely, amit Csodák Palotájának hívnak, ahol csodásabbnál csodásabb élményekben lehet része az odalátogatóknak, ám önmagában mit sem ér a csoda, ha az emberek nem találnak rá. Ez a csodálatos hely megkeresett minket, hogy játszanánk-e egy közöset, mi pedig örömmel mondtunk rá igent, hiszen közös cél vezérel bennünket: minél több emberhez szeretnénk eljuttatni a hírünket. Amikor megmutatták nekünk, a Csodák Palotájának karácsonyi puttonyában rengeteg ajándékot láttunk, és bizton állíthatjuk, ha segítetek nekünk egy kis hírverést csapni körülöttünk, ezek egytől egyig gazdára találnak majd.

A játék 2010. november 22-én, azaz ma indul és november 28-ig tart, és van itt minden, mi szem szájnak ingere, szám szerint 7 ajándékcsomag, melyekben a következő ajándékok találhatóak:

  • 2 bögre,
  • termoszbögre stresszoldó labdákkal,
  • ügyességi játékok,
  • színes, összehajtható frizbik,
  • a Vidd haza a Csodák Palotáját című könyv tollakkal,
  • nyakba akasztható jegyzetfüzet tollal és kulcstartóval,
  • a nagy sikerű 100 legjobb kísérletet bemutató 4 db-os dvd-csomag.

Ezeken felül természetesen van még egy fődíj is, az imént felsorolt összes ajándék egy nagy csomagban, megfejelve egy családi belépővel a Csodák Palotájába.

Az ajándékokról készült képeket itt találjátok meg.

Mit kell ahhoz tennetek, hogy ezek közül bármelyiket megnyerjétek? A feladat rendkívül egyszerű és talán mindenki számára ismert:

  • lájkloljátok a Csodák Palotája és a Manzárd Café facebookos oldalát.
  • Valamit lájkoljátok, osszátok meg ismerőseitekkel és kommenteljétek a facebookos üzenőfalunkra feltöltött játékra invitáló felhívást.

Ha mindezt megtettétek, máris automatikusan részt vesztek a 7 kisebb ajándékcsomag kisorsolásán. Ugye milyen pofonegyszerű?

Ha a fődíjat is szeretnétek megnyerni, az imént felsorolt feladatokon kívül még egy plusz dolgot meg kell tennetek a kedvünkért:

  • A fődíjért az alábbi kérdésünkre is meg kell találnotok a Csodák Palotája weboldalán (http://csodakpalotaja.hu/) a helyes megfejtést és ezt november 28-án (vasárnap) éjfélig a jatek@csodakpalotaja.hu címre (a tárgymezőbe „Manzárd Café – Csodák Palotája játék” címet beírva) el kell küldenetek. A kérdés így hangzik:

„Kiről nevezte el a Csodák Palotája a látványos természettudományi kísérleteket bemutató előadótermét?”

Tehát ne feledjétek, a fődíj csak azok között kerül kisorsolásra, akik válaszolnak a kérdésre is!

A sorsolás időpontja 2010. november 29. Természetesen a nyertesek adatait harmadik fél számára nem adjuk ki, azt a játék után töröljük!

Játékra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr102464953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása