Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

KandallóRGIA...

KandallóRGIA...

2010. november 20. - Mocca

Jövő héten havazhat!!!

Vége a kellemes őszi időnek: a jövő hét lehűlést, jó eséllyel hózáporokat, akár kisebb havazást is hozhat. Jelentős változás előtt áll időjárásunk, az átlagosnál melegebb, kellemes időnek úgy tűnik vége szakad. A hétvégén rövid időre még előbújhat a Nap, de jellemzően borongós idő lesz, egyre többfelé fordul elő pára, köd, az éjjeli órákban néhol talajmenti fagy is lehetséges. Hétfőn egy mediterrán ciklon éri el hazánkat, mely eleinte a Dunántúlon, majd az ország más területein is esőt okoz. A hét második felében aztán tovább hűl az idő, a ciklon hátoldalán egyre hidegebb levegő árasztja majd el a Kárpát-medencét, várakozásaink szerint helyenként hó is eshet, a hét második felében többfelé lehetnek hózáporok. "Időkép"

 

Senkit sem szeretnék sokkolni az Időkép jövő hétre szóló előrejelzésével, azzal meg végképp nem, hogy amatőr időjósok szerint az utóbbi évtizedek leghidegebb és havasabb tele köszönthet ránk az elkövetkező hónapokban!

Emiatt gondoltam arra, hogy felkészülve zimankósabb időkre, időszerű egy szép kandallót -talán még nem késő- abszolválni otthonunkba. Itt van néhány mutatóba. Jahh, és jó melegedést...

...

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1002461417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása