Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A mindentelnyelőfotel - Lost in Sofa

A mindentelnyelőfotel - Lost in Sofa

2010. november 09. - Mocca

Gondolom mindannyian szeretünk kedvenc fotelünkbe süppedve jó kis lakbertippekért mondjuk éppen a Spektrum Home (leánykori nevén Deko TV) adását nézni. Én mindenképpen. Úgy hiszem, azzal sem vagyok egyedül, hogy a műsor után, miután nikotinra éhesen kinyargaltam az erkélyre, és mohón gyújtanám meg a cigit, kapirgálok a zsebemben az öngyújtót keresve, majd miután nem találom, további egyre idegesebb másodpercek mennek rá ennek az apró, de felettébb fontos kütyünek a keresésére. Egy perc elteltével dühösen megadva magamat a sorsnak, a jó öreg gyufa azért meg tudja oldani a dolgokat...

Ilyen esetekben azonban egyetlen egyszer sem jut ám az eszünkbe, hogy hol tűnhetnek el időnként apróbb dolgaink, pedig a válasz annyira kézenfekvő. Natürlich, a "mindentelnyelőfotel" a ludas, mohón szippantva magába hajcsatot, kétszástól lefelé mindenféle pénzérmét, a mobilteló és a távirányító se kottyan meg neki, sőt időnként (persze a fotel és kedvencük méretének függvényében) akár kisebb háziállatok is az "áldozataivá" válhatnak.

Ennek az illegitim rendszernek mostantól azonban vége! Hiszen a japán építész, Daisuke Motogi jóvoltából megérkezett a Lost in Sofa fantázianevű fotel, melynek puha réseiben immár teljesen legálisan tűnhetnek el kisebb vagy nagyobb jelentőséggel bíró cuccaink. Zseniális! 

via: contemporist

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr682436123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása