Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ahol a gyerekek alszanak - James Mollinos

Ahol a gyerekek alszanak - James Mollinos

2010. október 29. - Darqo

James Mollison fotóművész Kenyában született 1973-ban és Angliában nőtt fel. Miután jól kitanulta a művészet és a design csínját-bínját az Oxford Brookes-on, majd elmerült a a film és fotó világában a Newport School of Art and Design-on, Olaszországba költözött, hogy a Benetton kreatív laborjában, a Fabrica-ban dolgozhasson. Munkáját széles körben elismerik, a The New York Times Magazine, a Guardian magazin, a The Paris Review, a New Yorker, a Le Monde is megjelentetett alkotásaiból.

Kiadója, a Chris Boot több könyvét jelentette meg, melyek közül a legújabbat ajánlom figyelmetekbe. Idén novemberben kerül a boltok polcaira a Where Children Sleep című 120 oldalas fotóalbuma, melyben 56 gyermek szobájába tekinthetünk be. A többek között az Egyesült Államokban, Mexikóban, Brazíliában, Angliában, Olaszországban, Izraelben és Ciszjordániában, Kenyában, Szenegálban, Nepálban, Kínában és Indiában élő és nevelkedő 9-13 éves gyerekek privát életterét bemutató könyv különleges szociális kérdéseket vet fel; éles kontrasztot állít, elgondolkodtat egyenlőtlenségről, néha elborzaszt az emberi butasággal kapcsolatban. A folytatásban található képekhez itt találtok leírást, ha megvennétek, ajánlom a kiadó honlapját vagy az Amazont.

 

 

via: ufunk

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr632407456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása