Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pofátlanul cool - Mira Hotel, Hongkong

Pofátlanul cool - Mira Hotel, Hongkong

2010. október 28. - Mocca

Szállodamustránk előző kiadásában Montana hegyei között bukkantunk rá egy különleges vendégházra, mai adásunkban térjünk vissza egyik állandó helyszínünkre Hongkongba, ahol nemrég adták át a nagyérdeműnek a városállam legújabb elegánsan extravagáns szállodáját a Mira Hotelt.

A Kowloon Park-ban található butikhotelről -fotók általi kőrbe járása után- első pillanatban nehéz véleményt alkotni. Az idelátogatót elsőként fogadó futurisztikus főbejárat, az óriási dekorgömbök, melyekbe gyakran bele lehet ütközni, a lila színekben pompázó ufóbár vs. ultraminimál natúr beton fürdőszobák kontrasztja például komoly dilemmát is okozhat abban az esetben, ha valaki mondjuk a primer véleményemre lenne kíváncsi. Túl sokáig azonban - személyes megtapasztalás híján - sem kell gondolkoznom. A mérleg nyelve egyértelműen a pofátlanul cool felé billenne.

Lehet, hogy szemtelen vagy túlságosan fényűző, sőt akadhatnak olyanok is akiket nyomaszthat a színek és formák orgiája, egyet azonban el kell ismerni. Lenyűgöző az alapos, minden apró részletre kiterjedő kivitelezés, törekvés a természet minél nagyvonalúbb betelepítésére, a belső tereket hol barátságosabbra, hol bujábbra hangolva a vegetációval. A Mira a wow-faktor tankönyvi példája...

via: weheart

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr842405555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása