Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vészkijárat az esélyegyenlőség nevében - REdesign Exit

Vészkijárat az esélyegyenlőség nevében - REdesign Exit

2010. október 19. - Mocca

Kérem szépen, erősítsen már meg valaki egy nekünk küldött saját készítésű fotóval, hogy a Chen Guan-Yuan által újragondolt vészkijárat ötlete feletti rajongásom nem megalapozatlan! Bár jó néhány alkalommal surrantam már ki egy cigire –pl. az Allee vagy a WestEnd- valamelyik vészkijáratán keresztül a kollektív bagózó állomásra, de őszintén bevallom soha, még egy pillantásra sem méltattam azt az ajtót/kijáratot (emergency exit), ami pedig egy áruházban bekövetkező szerencsétlenség esetén életek százait mentheti meg...

Velem ellentétben a kínai designernek szerencsére feltűnt az anomália (az első képen látható), és egy zseniális húzással egyszerűen 90 fokkal elfordította a „kilincset”, ezáltal mindenki számára egyformán pofon egyszerűvé téve a vészkijárat kezelését. Igaz egyelőre koncepcióról beszélhetünk, ennek ellenére az ötletet tízes skálánkon egy stabil tízesre értékeljük.

via: yankodesign

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr112383383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása