Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mindent vagy Semmit? Játssz velünk!

Mindent vagy Semmit? Játssz velünk!

2010. október 19. - Darqo

Kedves rendszeres, rendszertelen és jövőbeli Manzárd Café olvasók! Már csak 67 nap van hátra karácsonyig, de ahelyett, hogy ezzel sokkolnánk az embereket, sokkal egyszerűbb okokból szólítunk meg titeket. A kreatív hírek, az olvasás szeretetét ötvözzük a kávé aromájával új és remélhetőleg sokak tetszését elnyerő Facebook játékunkkal. A Manzárd Café összeállt az Illycaffé kizárólagos magyarországi képviselőjével, az Espresso Kft gondozásában üzemeltetett Espresso Shoppal, mert mind a ketten nagyon-nagyon szeretnénk, ha minél több olvasónk, tagunk lenne a Facebookon.

Hogy mi a nyeremény? Emlékeztek még arra a bejegyzésünkre, melyben az Illy Art Collection egyedi, művészek által tervezett csészéiről írtunk? Nos, az illy Espresso Shop a két hetes játékunk időtartama alatt már nem kapható, mondhatni vintázs, ezért is különösen értékes illy Art Collection csészéket fog kisorsolni. Hogy még tovább fokozzák a hangulatot, a csésze mellé kerül egy Tobias Rehberger „Everything” és „Nothing” fantázianevű, limitált kiadású dekorált kávéiból, valamint egy különleges, nevelhető kávécserjét is tesznek majd az ajándékcsomagba.

Mit kell azért tennetek, hogy nyerhessetek ti is ajándékcsomagot? Rémségesen egyszerű:

  • Legyél követője, szeresd, lájkold a Facebookon a Manzárd Cafét és az Espresso Shopot.
  • Oszd meg barátaiddal a facebook üzenőfalra hamarosan felkerülő Manzárdos vagy Espresso Shopos játékra hívó bejegyzést, vagy egyszerűen csak ajánld barátaidnak az oldalainkat. Ha ezt megtetted, dobj erről egy kommentet ugyanehhez az üzenőfalas bejegyzéshez (tetszés szerint választhatsz a manzárdos vagy a shopos bejegyzés közül).
  • Ezután, hogy egy kis aktivitásra ösztönözzünk benneteket, heti két (egy Manzárdos és egy Illys) kvízkérdésre kell megírnotok a helyes válaszokat az info@espressokft.hu címre (tehát két válasz várunk egy mailben). Úgyhogy érdemes böngészni az oldalainkat és figyelni a facebook üzenőfalas bejegyzéseinket!

Tehát, akik lájkolnak mindkettőnket, majd ajánlják a két oldalt, majd kommentelnek és ezután elküldik a heti két kérdésre a helyes válaszokat a megadott email címre, azok vesznek részt a sorsoláson. Ami még fontos: az Espresso Shop annyira jófej, hogy felajánlotta, minél több barátodnak juttatod el a hírünket, minél több tagja lesz az oldalainknak, annál több ajándékcsomag vár gazdára!

A játék 2010. október 19. és november 2. között tart, és természetesen a résztvevők email címe a játék után törlésre kerül, azt harmadik fél számára nem adjuk tovább!

További részletek a facebook üzenőfalunkon.

Úgyhogy lájkolásra fel, játszatok a különleges ajándékcsomagokért!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr922382949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása