Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kamukazettás mp3 lejátszó retrofanoknak

Kamukazettás mp3 lejátszó retrofanoknak

2010. október 18. - Mocca

Emlékszem még azokra a szép időkre -volt vagy harminc éve- amikor én is sárga irigységgel néztem azt az egy-két szerencsésebb osztálytársamat, akik valami Szokol rádió méretű kütyüvel, amiben valami bizbasz forgott és „abbajöttbelőle” vagiztak szünetekben a folyosón. Mint a mágnes, úgy vonzották maguk köré az iskola legmenőbb „sweetsixteenjeit”. Lehettek akármilyen addig közutálatnak örvendő tahók, ezzel a zenélő cuccal, a kazettás walkmannel a birtokukban, egyből térdre borult előttük a fél világ...

Mint az elmúlt évtizedek bebizonyították, a zeneipar fejlődését alapjaiban új mederbe terelte a Sony forradalmi találmánya. Ennek köszönhetjük a mai körömméretű hipiszupi mp3/4 csodákat, melyek persze ma már minden 6-60 év közötti zenerajongó ruhatárának természetes kiegészítői.

Közben azonban szép lassan a feledés homályába merültek a hőskorszak első darabjai, ezért is esik jól a magamfajta bevállaltan szentimentális őskövületeknek, ha feltűnik a mára már teljességgel követhetetlenül bővülő kínálatban egy olyan kuriózum, mint ez, a retro kamukazettás mp3 lejátszó, amit 48 dollár ellenében az Urban Outfitters oldalán lehetett megvásárolni, de sajnos hamar elkapkodták.

via: sweet station

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1002380792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása