Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Boutique hotel katonai erődítményből - Cap Rocat, Mallorca

Boutique hotel katonai erődítményből - Cap Rocat, Mallorca

2010. október 08. - Darqo

Most, hogy egyre hidegebben a nappalok hozzám is beköszöntött egyfajta nyári nosztalgiahullám, így nem véletlen, hogy egyre gyakrabban kerülnek a szemem elé a nyárias hangulatot idéző témák. Ráadásul a Mallorcán található, 19.századi katonai erődítményből átalakított Cap Rocat nevű boutique hotel különösen felkeltette a figyelmemet.

Antonio Obrador építész igen jó munkát végzett az épületkomplexumon, a gondos felújítás után különleges luxushotel fogadja az odalátogatókat. A Hotel Cap Rocat szálloda Palma Bay egy csendes területén található, közel Cala Blava városához. Egy szabadtéri úszómedencét és egy napozóteraszt is tartalmaz, közvetlen hozzáférést biztosít a tengerhez, valamint csodálatos kilátást kínál a Földközi-tengerre és a mallorcai tájra. Szobái saját erkélyt, légkondicionálót és minibárt, fürdőköpenyt és papucsot, CD-és DVD-lejátszót is tartalmaznak. A Cap Rocat étterme friss, mediterrán ételeket szolgál fel, tágas nyilvános társalgókkal és teraszokkal büszkélkedhet, ingyenes Wi-Fi hozzáférés áll rendelkezésre a nyilvános helyiségekben, és ha mindez nem volna elég teniszpályát, fitneszközpontot (személyi edzővel), kültéri jógát, valamint pilates órákat is biztosítanak a kikapcsolódni vágyók számára. Egy furcsa különlegesség, hogy biztonsági okokból (az erőd különleges kialakítása miatt), a Cap Rocat nem szállásol el 15 évnél fiatalabb vendégeket, így a gyerekes családok számára nem feltétlenül ideális környezet. Szerintem kevés olyan ember van a földkerekségen, aki ebből a hideg őszi időből most nem teleportálná át magát a Cap Rocat-ba...

via: yatzer

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr432356045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása