Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy nonkonformista fa sörnyitó

Egy nonkonformista fa sörnyitó

2010. szeptember 30. - Mocca

Ha a minimalizmusnak is léteznek fokozatai, akkor ezt a fa sörnyitót nem egyszerűen a letisztult, sokkal inkább a puritán/primitív jelzővel illethetnénk. Brendan Ravenhill apró, de felettébb hasznos eszköze abszolút funkcionalizmusra törekedve ugyanúgy teszi a dolgát, mint csilli-villi társai, de csak úgy szerényen, a maga nonkonformista módján...

A technológiai fejlődés célja vágyaink beteljesítése. Ám sokszor csalódunk: az egyre fejlettebb eszközök gyakran magát a problémát és nem a megoldást jelentik.

A kütyüt elnézve némi kézügyességgel, egy szálkamentesített fadarab, egy szög és egy mágnes felhasználásával valamilyen hasonló jószágot akár otthon is fabrikálhatunk magunknak. Aki azonban szereti megtagadni magától az alkotás örömét, az ide kattintva spórolhat a kreativitással. Az ötlet tízes skálánkon stabil nyolcas osztályzatot ér!

via: sub-studio

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr132334216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása