Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ablakból egy gombnyomásra szupererkély - Bloomframe balcony

Ablakból egy gombnyomásra szupererkély - Bloomframe balcony

2010. szeptember 24. - Mocca

Egy teljesen eredeti és új megoldásnak köszönhetően új távlatok nyílhatnak meg a nagyüzemi házgyári vagy a most divatos lakóparkok fejlesztői, de akár magánházak építői előtt is a Bloomframe balcony fantázianevű szupererkéllyel. A holland Hofman Dujardin Architects innovációja egy rugalmas ablakkeret, ami gombnyomásra a beépített automatika segítségével percek alatt átalakul ...

...egy viszonylag tágas erkéllyé. A gyártó abszolút személyre szabott ajánlataiban, a méreteket is magunk választhatjuk meg, de arra is lehetőség van, hogy az erkély alját borító sík fémpadlót egy vastag biztonsági üveglapra -már aki nem parázik kiállni egy ilyenre mondjuk a 22. emeleten- cseréljük le ezáltal további, szédítő perspektívákat megnyitva magunk alatt.

A Bloomframe Balcony egyedülálló innovációjával több rangos nemzetközi versenyről hozta már el az első díjat. Többek között a Red Dot Design, az Audi Design Foundation, a Spark Awards és a Wallpaper Design Award szakmai zsűrije is erre a csodaerkélyre adta a voksát.

via: vectroave

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr962320253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása