Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Radikális tendenciák a vendéglátásban - Wanderlust Hotel, Singapore

Radikális tendenciák a vendéglátásban - Wanderlust Hotel, Singapore

2010. szeptember 20. - Mocca

Az egyesek által butik, míg mások által egyszerűen design hotelként aposztrofált közösségi altató helyek egyik üdítő mellékhajtása az úgynevezett koncepció hotelek. Két hónappal ezelőtt (2010-ben. A szerk.) egy ilyen, a Wanderlust nyitotta meg kapuit a nagyérdemű előtt Szingapúrban...

A szálloda tulajdonosa Loh Lik Peng három díjnyertes design ügynökséget, Asylum, Phunk és a fFurioust kért fel arra, hogy a DP Architects mellett, illetve azzal kooperálva alakítsák ki a négy emelet enteriőrjét oly módon, hogy mindenki egy szintért volt felelős.

Loh elvárása a cégek felé annyi volt, hogy az épületben található 29 szoba és a szintenkénti közösségi terek miliője mindenben különbözzön egymástól, egyfajta játszótérré nyilvánítva az egész épületet, ahol például egy ikonikus design darab mellett konfliktusok nélkül elfér egy kétségbeesetten eklektikus berendezési tárgy, és ahol a követendő szabály, a szabályok abszolút tagadása.

A Wanderlust Hotel egy szokatlan megközelítése a vendéglátásnak, viszont az első hetek statisztikája maximálisan igazolta a radikálisan új filozófia létjogosultságát.

via: weheart

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr872310398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása