Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hel Yes - Helyes finn kajálda a London Design Fesztiválon

Hel Yes - Helyes finn kajálda a London Design Fesztiválon

2010. szeptember 18. - Mocca

Mintha egy Tim Burton film díszletei közé csöppennének, valahogy úgy érezhetik magukat azok a szerencsés vendégek, akik mostantól számítva 14 napon keresztül betérnek egy italra vagy kajálni a HEL YES pop-up étterembe.

A mai napon (2010-ben. A szerk.) kezdődött London Design Festival látogatóit fogadó gótikus dark pop-up stílusú étteremben a leghíresebb finnországi élelmiszergyártók csemegéiből lehet válogatni...

...az északi erdők egyértelmű és különleges ízeit az egyik legismertebb sztárséf Antto Melasniemi üti össze a konyhában,

míg a berendezést több neves bútorgyártó, a világítástól a szobrokon keresztül egészen az étkészletekig, egyedi darabjai adják.

A Finnish Institute támogatásával a kiállítás ideje alatt (2010. szeptember 16. és október 3. között) nyitva tartó éttermet az emberek és az ötletek egyfajta olvasztótégelyének is szánják a szervezők. Ha éppen a városban jársz akkor ki ne hagyd!

Cím: LONDONEWCASTLE DEPOT, 1-3 WENLOCK ROAD, N1 7SL

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr752305694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása