Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rain Level, a mérce gumicsizma...

Rain Level, a mérce gumicsizma...

2010. szeptember 17. - Mocca

A félreértések elkerülése végett tisztázzuk le, én sem örülök a mostani időjárásnak - a tavaszi drámai árvíz helyzet tükrében -, illetve elkeseríteni sem szeretnék senkit, de barátkozzunk a tudattal! Az átmeneti nyári szünet után úgy látszik, lassan ismét hozzá kell szokni a látványhoz, ami ma reggel is fogadott bennünket. Visszavonhatatlanul itt az ősz és esik, mégpedig kitartóan...

Ennek ellenére úgy gondolom, nem feltétlenül kell ezt magunkba zuhanva tudomásul vennünk. Sőt, ha van valakinek kéznél...vagy inkább lábnál egy jóképű, masszív gumicsizma, amivel bónusz szolgáltatásként még az eddig lehullott csapadék mennyiségét is meg lehet mérni - vagy kiválóan alkalmas eső utáni vidám sármélységmérésre is -, kapja magára és let's go outside...Stefano Pirovano designer kiegészítője pont ilyen!

via: beautifullife

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr632302679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása