Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Dexter, Nancy és Hank Moody szobája

Dexter, Nancy és Hank Moody szobája

2010. szeptember 15. - Darqo

A Showtime kábelcsatorna -akinek olyan kultsorozatokat köszönhetünk, mint például a Dexter, Kaliforgia, Nancy ül a fűben, Fiúk a klubból, Jackie nővér vagy a Tara alteregói- gondolt egy nagyot és úgy döntött, hogy együttműködve a világ néhány vezető tervezőjével, a csatorna sorozatai által ihletett high-end szobákat alakítanak ki New Yorkban, a Manhattan közepén található Cassa Hotel and Residences- ben. A Showtime-ház szeptember 7-én debütált, a 48 emeletes épületben egyelőre 3 penthouse lakosztály került kialakításra, melyeket Dexter, a Kaliforgia, illetve a Nancy ül a fűben inspirált. A 70 West 45th Street alatt található különleges enteriőrök a nyilvánosság számára is nyitva állnak szeptember 11. és október 23. között, minden belépőjegy árából 15 dollárt a Harlem Children's Zone non-profit szervezet számára ajánlottak föl.

Az idei felhozatal olyan tehetséges tervezőket dolgoztatott meg, mint Jeff Andrews a Jeff Andrews-Design alapítója, Space 4 Architecture, Robert Bristow és Pilar Proffitt a POESIS-től, Keith Baltimore és a Baltimore Design Group, Marc Thorpe a Third Eye Studios-tól, David Schwarz a HUSH Studios designere, John Loecke és Jason Oliver Nixon a John Loecke Inc.-től, Gregory Okshteyn a GO Studios-tól, Katie Lydon Interiors, Brooks Atwood és a POD Design, Perlin Studios, Stephen Chung építész és Matthias Altwicker az AB Architekten-től, Laura Bohn Design Associates, Eric Chan, Bradley Price és Jeff Miller az ECCO Design-tól, valamint BG Studio International Inc. és a Bruce Mau Design.

A fenti három kép a Dexter ihlette lakosztályról készült.

A Kaliforgia inspirálta lakosztály pedig így néz ki:

A Nancy ül a fűben lakosztálya:

via: mymodernmet, prnewswire

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr612298056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása