Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Apartman a 61. emeleten,  jó rálátással a Central Parkra...

Apartman a 61. emeleten, jó rálátással a Central Parkra...

2010. szeptember 14. - Mocca

Sajnos a most nagyítónk alá kerülő lakás se nem bérelhető, se nem eladó. Tehát ahogyan magamat, úgy mást is gyorsan le kell csillapítanom. Nem kell feltétlenül sem a bankszámlát lenullázni, sem rohanni a New York-i járathoz. Ez az elképesztő apartman ugyanis egy mintalakás. Stefan Boublil és az általa vezetett The Apartment, belsőépítész-lakberendező, valamint ingatlan fejlesztéssel és bérbeadással foglalkozó cég 130 négyzetméteres referencia lakásáról van szó, amit egy a 80-as években a Central Park mellett épült felhőkarcoló 61. emeletén három kisebb lakás egybenyitásával alakítottak ki.

A város felett közel 180 méter magasságban lebegő lakosztály enteriőrjének kialakításába szemmel láthatólag apait-anyait beleadtak. A hatalmas üvegfelületek mellé rutinosan elhelyezett ülőalkalmatosságokból -melyek között megtalálható egy klasszikus Arne Jacobsen-féle Egg chair, valamint egy kényelmes chesterfield fotel is- a lábunk alatt elterülő metropolisz nem akármilyen moziélményt nyújt.

A konyha kivételével lefektetett fehér fenyőpadló tovább tágítja az amúgy sem szűkös teret, ugyanakkor ez a szín -szerintem- ügyesen kibalanszírozva, abszolút harmonizál a fajsúlyosabb, sötétebb tónusú diófa könyvtárral, az egyedi „wraparound” kanapéval, az étkezőben lévő tűzpiros fásliruhában pompázó székekkel és kedvencemmel, a házi jószággal aki egy szintén piros plasztikdinó.

Tovább nem is ragozom, hiszen úgy gondolom, a képek magukért beszélnek. Inkább felteszem az ilyenkor szokásos standard kérdést: van még valaki rajtam kívül, aki szívesen lustálkodna azon a pamlagon vagy valamelyik ablak mellett egyszerűen csak úgy hasra feküdve a padlón?

via: the apartment

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr572296211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása