Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

NeÓn - Konzervlámpák  Írországból

NeÓn - Konzervlámpák Írországból

2010. szeptember 08. - Mocca

Ismét a múltból közelítem meg a témát. Gyerekkorom egyik kedvenc játéka volt a konzervdoboz telefon, amit akár korabeli mobilnak is fel lehetett fogni és -miközben nem létezett még- nagy lelkesen úgy is használtuk...

Az örvendetesen terjedő DIY revolution jegyében, illetve azt meglovagolva Willem Heeffer holland designer is megtalálta az ónból készült konzervdobozokat, és az Egyesült Államok két legrégebbi gyártója, a Campbells ma már klasszikusnak számító paradicsomleves, valamint a Heinz szintén paradicsomos/babos dobozát felhasználva elkészítette a Campbell és Heinz konzervlámpa kollekcióját a dublini Fuse Design számára.

A 15cm x 15cm méretű lámpatestben világító 40w-os izzó a szigorú érintésvédelmi előírásoknak is megfelelő, három rétegű textil bevonatú piros és sárga kábelen függeszkedik.

Attól függetlenül, hogy eredeti az ötlet, ráadásul még jól is néznek ki ezek a lámpák, azért bátran biztatnék arra mindenkit, hogy szabadjára engedve fantáziáját, tegye magát próbára -az árammal persze óvatosan- és legyen kreatív. Az garantált, hogy a végeredmény jogos büszkeséggel fogja eltölteni, illetve az, amit saját két kezével hoz létre az ember, általában nagyobb becsben is tartja.

Amennyiben valaki mégsem ért velem egyet, 70 euró ellenében itt és itt rendelheti meg a kész terméket.

via: beachpackagingdesign

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr982280479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása