Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Klasszikus folklór - IDŐ asztal

Klasszikus folklór - IDŐ asztal

2010. szeptember 05. - Mocca

Erről a kis asztalkáról igazából túl sok dolog nem jut az ember eszébe, én azért ejtenék róla mégis röviden szót, mert elsőre nekem egy szabvány népmese villant be, amibe most inkább nem kezdenék bele. Akár magyar is lehetne ez a mese, de mégsem az, hanem koreai. Mintha a két országot és folklórját nem egy kontinens, csak például egy alföld választaná el egymástól.

Mert ez a sötétbarna páccal ellátott bajuszbetétes asztalka akár itthoni kezek munkáját is dicsérhetné, ennek ellenére ez mégis egy koreai designer, Park Su Jin ötletéből vált valósággá. Úgymint a klasszikus forma, a névválasztás is időtálló. Ez a puritán egyszerűségétől szép darab ugyanis az IDŐ nevet kapta.

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr662273268

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Neurotikus lakásnemvevők enciklopédiája: A paranoid nemvevő 2010.09.06. 10:33:23

A paranoid nyilvánvalóan a sötét oldalon áll. Gennyes és kész! És igen, van legalább egy bibircsók az állán, szőrszál-szökőkúttal a közepén.A kőkorszaki paranoid szívesebben meózza a lakást telefonon, a virtuális nem az ő homokozója. Vérbeli digitális ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása