Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Critical Mass egy altlandsbergi bicikliüzlet házfalán...

Critical Mass egy altlandsbergi bicikliüzlet házfalán...

2010. augusztus 18. - Mocca

Berlintől alig 22 kilométerre keletre, egy Altlandsberg nevű kisváros idegenforgalmi látványosságát a település egyik kereskedője szolgáltatja. A derék kerékpár üzlettulajdonosok nem sz@rakodotak sokat a cég reklámozásán. Fogták magukat és mindenfajta előzetes koncepció nélkül egyszerűen felhajigáltak az üzlet feletti három emelet magas utcafronti homlokzatra kereken 120 darab (!) bringát.

Az akció olyan pazarul sikerült, hogy a nemzetközi sajtóban is megjelent tudósítások óta már több európai street art kollektíva érdeklődését is felkeltette a tüchtig altlandsbergi polgár bringa projektje. Arról nem szólnak a hírek, hogy a távolról is jól látható ütős cégtáblának köszönhetően megugrott-e a forgalom, az viszont tény, hogy kreativitásból Herr Christian Petersen-ék jelesre vizsgáztak!

Ha olvasóink közül találkozott már valaki hasonló hazai példával vagy járt már valaki ott és látta netalán, esetleg le is fényképezte ezt az épületet -tudjuk ám, hogy olvasnak minket arrafelé is :)- nagyon megköszönnénk, ha néhány saját fotóval lepne meg minket (manzard.cafe@gmail.com), amit aztán természetesen itt a blogon majd jól közzé is teszünk! Előre is köszönjük!

via: copenhagenize

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr662230506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása