Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mintha minket bántanának – WWF hirdetés

Mintha minket bántanának – WWF hirdetés

2010. augusztus 16. - Darqo

A WWF (World Wide Fund for Nature, magyarul Természetvédelmi Világalap), a világ legnagyobb civil természetvédelmi szervezete, amely 96 országban tevékenykedik, és amelyet Sir Julian Huxley brit biológus természettudósokkal és kommunikációs szakemberekkel közösen 1961. szeptember 11-én alapított meg. Magyarországon a WWF alapítványi formában 1991 óta működik, de talán jobban nem is kell bemutatni egy olyan szervezetet, amely a lehető legkreatívabb, legsokkolóbb, legérthetőbb módon magyarázza el az állatvédelem fontosságát. A kínai Dentsu reklámcég Jianyong Zhu kreatív igazgató bábáskodásával még 2009-ben adta ki a sérült tetoválásokat bemutató kampányát, mely egyszerűen és tökéletesen ábrázolja, hogy miért nem érdemes bántanunk az állatokat. Zseniális!

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr322225438

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Polgár Teréz Eszter - KOCSI-KÁZÁS 2010.11.15. 08:06:46

Morskie Oko – a tengerszem. Csodálatos, varázslatos, ahogy a lengyelországi hosszú hétvége kedvcsinálója beharangozta. Túl sok a szuperlatívusz, márpedig amihez nincs mit hozzátenni, abból csak elvenni lehet. Tudtam, hogyan jutunk majd fel a csod...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása