Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vidéki, retro és nagyon kék - Életérzések az 50-es évekből...

Vidéki, retro és nagyon kék - Életérzések az 50-es évekből...

2010. augusztus 13. - Mocca

Nem kortárs, még kevésbé modern -legalább is mai felfogások szerint- sőt inkább ódivatú, ha nagyon cinikusan akarnám megfogalmazni, már-már giccsbe hajló. Lehetnek olyanok is, akik egy nagy kék, szagos rágógumira asszociálnak az alábbi képek láttán, engem mégis megfogott ennek a Maine államban, valahol az isten háta mögött egy tó partja mellé eldugott vidéki kis ház, pontosabban annak a lakói által tudatosan megidézett vintage hangulata.

Maga az épület egy teljes fazonírozáson esett át, ami konkrétan azt jelenti, hogy új tulajdonosai a gerendákig visszabontották, majd erre az alapra építettek fel új otthonukat. Az évek szorgos kutatómunkájának eredménye az a gondosan összeválogatott gyűjtemény -mondhatjuk relikviáknak is-, amivel aztán sikerült a ház enteriőrjének egy olyan édes-szirupos-retroblue hangulatot kölcsönözni, amire a képek láttán szerintem nyugodtan rá lehet fogni, hogy egyszerűen bájos. Az i-re a pontot pedig a ház előtt parkoló 54-es klasszikus, természetesen az egész házzal színben harmonizáló Chevy Pick-up teszi fel!

via: houseofturquoise

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr592218697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása