Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Apró helyek hangulata...

Apró helyek hangulata...

2010. július 26. - Mocca

Ez egy apró poszt egy apró isten háta mögötti városka - Starkville, Mississippi - még annál is apróbb főutcájának nagyonapró kávézójáról. A Little Building Cafe egy csudaszép és hihetetlenül hangulatos kávéház(ikó), melynek hófehérre meszelt falain rózsaszín cipő és zöld sodrófalábú székek a díszek, ahol az éppen hogy kétszemélyes asztalkák asztallapjait a városka egy-egy Google Map-től kölcsönzött világoskék csempebetétes térképrészlete egészítik ki, ahol mindig friss péksütemény és klasszikus amerikai hosszú kávé vár a vendégekre, és ahol Annie, a designer és egyben tulajdonos, 24 órán keresztül mosolyog és soha nem felejt el búcsúzáskor a kedves vendég kezébe nyomni egy apró szerencsesütit...

Az ötlet, a kivitelezés, a design és az egész emberközpontúsága a tízes skálán, nálam abszolót stabilan kerek tíz pontot ér!

via: yatzer

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr822177466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása