Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mókás kakazacsik kozmopolita ebeknek és gazdáiknak.

Mókás kakazacsik kozmopolita ebeknek és gazdáiknak.

2010. július 24. - Mocca

Kedves kutyagazdik! Gondolom mindenkinek ismerős az, mikor kedvenc négylábúnk - úgy nagyjából naponta 4 vagy 5 alkalommal - türelmetlenül kezd el szaladgálni a lakásban, spejzból a fürdőszobán át a szobákig, majd kétségbeesetten kezdi el kapirgálni lefelé a bejárati ajtó kissé már karcos festését. Ugye mindenki tudja, hogy ilyenkor mi a kötelező napi rutin? Nincs mese, ha kutyusunkat szólítja a természet!

Mindent félbehagyva irány a legközelebbi játszótér vagy közpark, ahol néhány percig tartó izgatott szaglászások után rálelve a lehető legalkalmasabb helyre, végre görbül a hát és pillanatok múlva telepítve is van...az akna. Az aktus után a helyszínről felszabadultan és vidáman távozó eb gazdájára vár természetesen a megtisztelő feladat, az aknamentesítés!

Sajnos a nyugat-európai gazdik környezettudatossága itthon még csak nyomokban fedezhető fel. Elég csak egy sétát tenni a jól bevált kutyasétáltató útvonalak mentén itthon bárhol vagy ellenpólusként például Bécsben. A nem túl kellemes vizuális ingereken túl, bizony könnyen fizikai kapcsolatba is kerülhetünk egy-egy hanyagul „ottfelejtett” kutyagumival.

Illúzióim sajnos nincsenek a kérdéssel kapcsolatban, mindenesetre némi reménnyel és jó szándéktól vezérelve ajánlom mindenki figyelmébe a német jungeschachtel által tervezett jópofa, Poo Poo Bag-re keresztelt zacskókat.

A kozmopolita kutyaszerelmeseknek, illetve kedvenceiknek kitalált mókás „kakatatyó” kimondottan elegáns, higiénikus és környezetbarát. Az egységdobozokban 16 darab 100%-ban biológiailag lebomló anyagú gyűjtő van.

A készítők természetesen arra is gondoltak, hogy a különböző méretű kutyák különböző terjedelmű csomagokat pottyantanak ki magukból, ezért a termékskála két szélső értéke a csivava és a dán dog.

Kérdés: Te eltünteted vagy otthagyod?

via: ifitshipitshere

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr592172743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása