Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Modern álomotthon Isztambulban – Buama House

Modern álomotthon Isztambulban – Buama House

2010. július 23. - Darqo

Jómagam még sosem jártam Isztambulban, de sokak állítása szerint a hihetetlen, részletes, egyedi architektúra, a folyamatosan pezsgő, érdekes és kreatív légkör azonnal elvarázsolja az embert, és ha olyan képeket lát az ember, mint amilyenek a GAD felügyelete alatt felújított városszéli Buama Házról készültek, akkor el is hiszi a fenti állításokat.

A tulajdonos egy fiatal pár, akik Isztambul egyik külvárosában, Beykoz-ban találtak rá álmaik otthonára, a Buama Házra. A modernitást helyezve a középpontba a tervezőknek sikerült megragadnia a tulajdonosok antik hangulathoz való ragaszkodását, majd mindezt kombinálták egy kevés eklektikus stílussal, ami az én szívemhez is közel áll. Idáig nem igazán izgatott fel a mozaik, de be kell vallanom, az itt látható képek azért meggyőző erővel bírnak. Ha bármit is változtatnék rajta, az biztos, hogy a szürke falak mediterrán hangulatúvá varázsolása lenne. Te bevállalnád?

via: chictip

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr492171550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása