Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Otthonom, Idaho...

Otthonom, Idaho...

2010. július 22. - Mocca

Egy fenséges tó partján áll, valahol Idaho államban ez az ultramodern óriáskabin jellegű családi ház, melyet az Olson Kundig Architect tervei alapján építettek fel ezen az isten háta mögötti vidéken. A műszaki paramétereket meglehetősen szűkszavúan osztják meg az érdeklődővel. Mindössze annyit tudni róla, hogy a két emelet 178 négyzetméternyi, pazarul nagyvonalúan nyitott, szinte korlátok nélküli életteret tud biztosítani gazdájának.

A ház legszenzációsabb része a földszinti, tóra néző 9 méter széles és 6 méter magas ablakfal, amit egy fogaskerék használatával saját tengelye körül elforgatva és nagyjából 4 méter magasságba emelve (a ház egyik falát ezáltal eltüntetve,) valami teljesen más dimenzió részesei lehetünk. A természet betoppanva a nappaliba, szinte szerves részévé válik az épületnek. Elképesztő és mekkora nagy ötlet ez!

Ez egy olyan hely és olyan ház, amire mióta az eszemet tudom mindig is vágytam! Saját meghatározásomban az a tipikus bálnagyomor! Én nagyon szeretnék egy ilyen otthont Idahóban!

Valaki...rokonlelkű?

via: shockblast

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr662169046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása