Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fényház Argentínából - Casa Devoto

Fényház Argentínából - Casa Devoto

2010. július 20. - Mocca

Nagy kihívás elé állította a két gyermekes család felkérése az Andres Remy Architects építészirodát, amikor egy 18x24 méteres telek beépítésére kaptak megbízást. Nem is a parcella mérete okozott fejvakarást a tervezőknek, annál inkább az az igény, hogy a szomszédos telkeken álló épületekkel határolt területre megpróbáljanak egy olyan családi otthont felhúzni, amiben az adottságok ellenére ne érezzék magukat monolitikus falak közé zárva a benne élők.

A feladatot a képek tanúsága szerint minden - főleg a megbízó - várakozásait felülmúlva sikerült teljesíteni. A Casa Devoto mind az 500 négyzetméterét a sokszögű struktúrájának köszönhetően nagyvonalú, a belső kert felé nyitott, hatalmas és világos terek jellemzik, a családi úszómedence ötletes kialakítása pedig egészen egyedülállóra sikerült.

A Casa Devoto ragyogó épülete a bizonyíték arra, hogy építeni nem kizárólag kézzel tapintható anyagból, kőből, fából vagy betonból lehet! A mindenhol helyben lévő és szabadon, bármekkora mennyiségben beépíthető fény ráadásul még ingyenbe' is van!

via: e-architect

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr212163386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása